Снимка: Pixabay

Овен

Със сигурност няма да скучаете. Контактите ще са много и разнообразни. При това не само романтичните, но и тези с приятелите, с роднините. Любовните отношения ще са почти като в приказките, ако не прекалите с претенциите и не пренебрегвате мнението на любимия човек.
 
Телец
Влиянието и чарът ви ще са осезаеми. Ще съумеете да преодолеете някои свои недостатъци и да покажете най-добрият свой образ. Два фактора ще окажат влияние върху отношенията с половинката ви: вашето настроение и умението да игнорирате клюкарите и интригантите, които непрекъснато ще се навъртат на около с цел да ви омотаят в мрежите си.
 
Близнаци
За обвързаните представители на вашия знак не се очакват изненади по отношение на любовта. Трябва да са предпазливи през втората половина на седмицата, когато някой умишлено може да въвлече тях или приятел/ката им в интрига и да се случат неприятности. Що се отнася до необвързаните, по-добре е да не разчитат на стабилна връзка с новите си познати. Вместо с романтика ще е изпълнена с разочарование.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase