Снимка: Pexels

Eсента вече е тук, а с нея дойде и сезонът на Везните. Те са управлявани от планетата на любовта и красотата Венера, което значи, че ни чака романтичен период. А и студените месеци са идеални за намиране на връзка и мил партньор, с когото да се насладите на омайни разходки в парка, топли вечери вкъщи и много страст. Ето кои зодии ще имат късмет в любовта през есента, според "Elite Daily".

Овен
 
Връзката ще е приоритет за тези зодии. Фокусът им ще е основно върху любовния им живот. Сезонът на Везните ги предизвиква. Везните са зодии, които държат на партньорството и обединението, докато Овните са по-самостоятелни и независими. Сега тези зодии си припомнят, че връзката трябва да е работа в екип, а не само те да командват. Половинката им обича това, че те са амбициозни, но Овните трябва да позволят понякога любимият човек да води парада и да има думата, а не само те. Щастието се крие в баланса.
Близнаци
 
През цялото време ще мислят за ходене по срещи, флирт и секс. Палавата им, игрива и безгрижна страна се показва все повече. Везните са въздушен знак като тях, и това им носи страхотна енергия. През есента Близнаците ще създават нови контакти, както и връзки, но несериозни. Ще са на романтична вълна, но ще искат много да се забавляват, да изследват какви опции имат и да се наслаждават на секса. Може да планират някои вълнуващи срещи или да си направят профили в приложения за запознанства.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase