Снимка: Pixabay

 На повечето хора сигурно им се иска това да не е вярно, но есента вече настъпи. Времето е по-студено, стъмнява се по-рано и на хоризонта се появяват нови тенденции в света на прическите. Тази година ще има 3 основни тренда в косите през сезона. Повечето от тях са вдъхновени от 70-те години, но се поддържат лесно. Ето кои са те, според "Pop Sugar".

Мълет
 
Характерното при тази прическа е, че косата е по-къса отстрани и отпред, но отзад остава дълга. Тя стана хит още през 2020 г., но през тази есен ще бъде още по-актуална. Трябва отпред косата да е много къса, като прическа тип шаг, а отзад да се виждат доста дълги кичури. Косата стои на вълни и сякаш е леко разрошена - така постигате едновременно бунтарска, но и модерна визия. С такъв тип прическа изглеждате жадни за живот и приключения, правите голямо впечатление, но и тя се поддържа лесно. Майли Сайръс е фен на мълета.

Бретон
 
Бъдете креативни с бретона тази есен! Ако искате да смените прическата, но не желаете да залагате на нещо прекалено драматично и ексцентрично, просто си направете обемен бретон. В последните месеци и доста знаменитости заложиха на бретона - Софи Търнър, Мили Боби Браун, Тейлър Суифт и др. Интересното е, че бретонът е хит не толкова при късите коси, колкото при тези със средна дължина и дори при дългите коси. Бретонът се комбинира добре и с шага и е подходящ за есента, тъй като през топлите месеци е по-трудно да търпите бретон на челото.
 
Останалите прически и снимки на тях вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase