Снимка: iStock

Повечето коравосърдечни хора изглеждат студени и емоционално откъснати. Много често се оказва, че тази стена, зад която крият чувствата си, е маска или вид защита от околния свят. Вероятно някои от тези личности са преживели някакъв вид емоционална травма в миналото си и затова са станали по-дистанцирани и хладнокръвни. Други от тях са си по-студени по природа.

А ето и кои са 5-те най-коравосърдечни зодии в зодиака и защо:

Стрелец

Стрелците са изключително целеустремени и непрекъснато планират своето бъдеще, което трябва да е впечатляващо по техните критерии. Основният им недостатък е, че те понякога стават твърде надменни, именно заради личните си амбиции. Те се фокусират твърде много в собствените си дела и постижения и тотално пренебрегват близките си хора. Стрелците са от вида хора, които обичат да говорят предимно за себе си, а темите за чувствата и житейските планове на близките им, сякаш никога не са им интересни.

Водолей

Водолеят е известен като най-дистанцираната в емоционален план зодия. Представителите на този знак са по-склонни към интелектуални разсъждения, отколкото да се потапят в своите емоции. Не че са сурови хора, просто разумът взема превес над чувствата им винаги. Те не понасят да слушат за болезнените истории, които се случват в нечий живот. По-скоро безсърдечно ще поискат да смените темата. Водолеят никога не би показал собствената си емоционална уязвимост пред другите. Той се старае да изглежда твърд и хладнокръвен.

А кои са другите три коравосърдечни зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase