Снимка: Istock

Без значение дали сме във връзка или търсим своята половинка, винаги се надяваме на късмет. Понякога само да се надяваш не е достатъчно. Нужни са и някои малки енергийни източници, които да ни помогнат да запазим положителните вибрации край себе си.

Някои камъни и кристали са подходящи за тази цел, а хубавото е, че можем да си ги закупим лесно. Вижте кои 4 камъка спомагат за привличане на любовта и романтиката.

Розов кварц за безусловна любов

Няма как да не споменем розовия кварц, тъй като той е най-популярният камък за привличане на любовта. Още преди хилядолетия, той бива наречен камъкът на сърцето. Ако го носите близо до сърцето, като на гердан, висулка на колие, за розовия кварц се смята, че може да активира сърдечната чакра, насърчавайки любовта към себе си, като по този начин привлича външна любов към нас.

Вероятно трябва да обичате себе си повече или пък искате да излекувате любовна мъка, а вероятно търсите сродната си душа. Смята се, че неговата сила е още по-голяма, ако докато е в ръката ни или го носим си повтаряме „Привличам любовта в живота си, животът ми изобилства от любов. Аз съм магнит за любовта.“

Зелен авантюрин за повече страст и романтика

Това е един изключителен камък, който има енергията да привлича успеха в редица области на живота, любовта включително. Хубавото е, че можем да използваме силата му, за да помогнем на връзката ни да узрее, да продължим любовта си с партньора, да сме пламенни и така желаещи се в спалнята. С негова помощ можем да преминем по-леко през трудните ситуации, през които преминава всяка двойка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

6

Бай Станчо

преди 1 месец

Имаше лозунг нарисуван на сградата на ТКЗСто колкото по голям прът имаш, повече сливи ще обрусиш.

5

Анонимен

преди 1 месец

Синьовеца е 5-1 камък!

4

Анонимен

преди 1 месец

Павето става ли?