Снимка: Pixabay
Овен
Настроението ви на моменти ще е доста песимистично. Желанието ви ще е много повече да сте сами, отколкото в компания. Независимо от всичко, не лишавайте половинката си от внимание или, ако все още не сте намерили „сродната си душа“, не пренебрегвайте обажданията и сигналите по чата. Може би пък точно сега любовта ще почука на вратата ви…
 
Телец
Настроението ви ще е твърде нестабилно. Натрапчивата мисъл за нова връзка ще нахлуе в съзнанието, както на обвързаните, така и на свободните представители на вашия знак. Опитайте да се овладеете все пак. Този, с когото сте или с когото бихте желали да сте едва ли ще реагира одобрително на очакванията ви, ако сте прекалено настоятелни. Не привличайте вниманието, ще съжалявате.
 
Близнаци
Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви даде възможност да покажете най-добрите си страни. Ако все още не сте във връзка ще привлечете вниманието на личността, с която от доста време желаете да се сближите. Въздържайте се от прекалено лични разговори, не споделяйте съкровените си тайни. Може да се получи така, че „вместо да изпишете вежди, да извадите очи“.
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase