Снимка: Istock

Когато сте във връзка, вие не сте във връзка просто с някой мъж, а с цялото му семейство, особено ако сте женени или в дълготрайна връзка. Неизбежно е да имате взаимоотношения и с близките му, както той с вашите. За предпочитане е да сте в добри отношения най-вече с майката на любимия си, за да бъде връзката ви безоблачна и щастлива. Когато има неразбирателства между свекървата и вас, това може да влоши отношенията във връзката ви и дори да я направи невъзможна.

Жената, която е родила любимия ви мъж, вероятно го познава най-добре независимо от това, че имате връзка от много дълго време или сте женени. Ето защо е важно да изградите добра връзка и със свекърва си, за да си осигурите безоблачно щастие с любимия си човек.

Вижте какво вероятно си мисли свекървата за връзката ви, но не го изрича.

1. Прекарала съм десетилетия като най-важната жена в живота му. Сега трябва да играя втора цигулка. Болезнено е да съм пренебрегвана.

2. Той е твой съпруг/ приятел сега, но преди всичко все още е мой син.

3. Не изглеждаш много уверена в себе си. Най-малкият коментар от моя страна се приема като критика. Опитвам се да съм внимателна с теб, но ти си напрегната, защото очакваш да съм нападателна.

4. Всяка година ти изпращам подарък за рождения ден или за Коледа, а ти не се сещаш да ми се обадиш по телефона, за да ме питаш как съм.

5. Ние майките казваме на децата си, че искаме да са щастливи. И наистина го мислим. Но тайно искаме същото и за себе си, затова се опитайте да ни разбирате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase