Снимка: Pexels

Овен

Предстои труден, но пълноценен разговор, след който ще можете да вземете важно решение, да си отговорите на сложните въпроси. Помислете дали си заслужава да сте с човек, който вече няколко пъти ви е подвел. Не се страхувайте от раздялата. Когато се затвори една врата, веднага се отваря друга. Усещането за свобода ще ви зарадва, а следващата връзка можете да започнете като обикновено сприятеляване и без излишни обещания.

Телец

Настъпването на есента ще се отрази и на отношенията ви. Ще са малко по-тъжни и не така горещо-романтични както през летните месеци. Посветете времето до края на септември лично на себе си. Подходящи за любовни срещи са първите дни на октомври. Ако ги организирате в достатъчно уютна обстановка ще можете не само да си припомните най-красивите мигове, но и да ги изживеете отново.

Близнаци

В началото на седмицата (а да не забравяме, че то съвпада с края на месеца) приятел/ката ви може да се държи доста хладно и дистантно. Бъдете откровени, задайте въпросите си в прав текст. Най-вероятно ще установите, че някой бълва клюки за вас или пък е разгласил случки, които бихте желали да запазите в тайна. Не отричайте и не се оправдавайте. Кажете истината такава, каквато е. Никой не е безгрешен.

За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase