Снимка: Istock

На 22 септември Слънцето влезе в знака на Везни и посрещнахме астрономическата есен. Когато Слънцето направи своя транзит във Везни, имаме по-голяма енергия или желание за мир и баланс в нас самите, както и с другите. Но към това космическо събитие се присъединяват и Меркурий и Марс и тези две планети също ще преминат през знака. Повече за Марс във Везни може да прочетете тук.

Настъпването на този нов астрологичен период ще постави значителен акцент върху обновяването на любовния ни живот и предприемането на следващите стъпки в отношенията ни. Но според западни астролози, за да продължим напред в партньорствата си, ще трябва да бъдем търпеливи. Везните са кардинален въздушен знак, който ни напомня, че най-добрите партньорства процъфтяват, когато им се даде въздух, нужното пространство.

До 22 октомври, когато ще приключи сезонът на Везните и Слънцето ще премине в Скорпион, можем да преразгледаме своите любовни модели. Това е период, в който ще можем да елиминираме онези хора от живота си, които не са предназначени за нас, да отворим място за новото, особено ако търсим своята половинка.

Всичко това звучи много хубаво, но Слънцето в знака на Везни може да ни донесе някои неприятности заради ретроградното движение на Меркурий, което продължава от 27 септември до 18 октомври. Ще имаме желанието да предприемем някои промени, но не бива да бързаме в решенията си. Понякога просто е по-добре да се движим по течението.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 1 месец

не лъжете