Снимка: Pexels

Ходенето на токчета си е истински талант. То е голямо предизвикателство за някои дами, които не го правят често, но пък им се налага да отидат на сватба, официално събитие, голямо парти или дори на абитуриентския бал. Ето как да го направите по-удобно, според британския "Cosmopolitan".

1. Смалете размера на токчето
 
Ако сте се влюбили в определени високи обувки, но те са с прекалено висок ток и знаете, че няма да ви е удобно с тях, а дори може да се изложите, ако ги обуете - има решение. Обущарските магазини предлагат различни усулги, една от тях е намаляване на дължината на токчето, в зависимост от вида обувки и така ще ви е по-удобно.
 
2. Носете токчетата вкъщи
 
Преди да ги обуете за официалното събитие, носете ги вкъщи. Не само, за да видите как ви стоят и да им се полюбувате - правете разходки с тях в дома, за да може кракът ви да свикне с обувката. Носете ги по няколко часа на ден вкъщи - така ще разширите обувките и няма да ви стягат на събитието.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 дни

В един английски град преди няколко дни на един баир гледах една (умственобедна) кака с един *** как се измъчва с токчета. Първо я видях каква гротеска е надолу, после я видях каква гротеска е нагоре по баира. С една смешна минижуп-рокля и патешки джуки. Наистина ми стана жал за нея, но понеже бях на работа нямаше какво друго да направя. Странни креатури са жените. Какво ли само не правят да привлекат внимание. Мога да напиша и още, но ще ме издялкат за 24 часа. жени...

2

Анонимен

преди 4 дни

Надървен, коя ти е любимата еротична програма?

1

Оххх

преди 5 дни

Уважаеми, Мадами, когато си помисля, че Вие, Сте обути във висока токчета не мога да издържа и се из.празвам силно, без да се докосвам, оххх ще получа оргазъм !!!