Снимка: Istock

Очаква ни една интересна любовна седмица. Освен това предстоят новолуние в Дева, Венера се премества от Везни в знака на Скорпион. Възможни са промени, изненади, някои приятни, други не чак толкова. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера продължава да се движи през партньорския ви сектор, а това означава много хубави вибрации за вас, Овни. Също така, още в началото на седмицата, планетата на любовта ще бъде в перфектен ъгъл спрямо Юпитер. Това е типичният транзит на късмет в любовта, така че не се учудвайте, ако се чувствате прекрасно и ви се случват хубави неща в любовта. Ако сте обвързани, тогава партньорът ви може да ви поднесе приятна изненада. За необвързаните представители на зодията може да се окаже, че имат взаимни симпатии с техен познат, приятел.

Телец

Телците определено ще се чувстват така, сякаш имат всичко по отношение на любовта и романтиката. Новолунието тази седмица ще окаже влияние върху любовния им сектор. Търсещите своята половинка ще имат добри перспективи за запознанства, създаване на връзка с дългосрочен потенциал. За обвързаните Телци, динамиката на отношенията става още по-хармонична. Любовта е красива!

Близнаци

Венера ще остане във вашия любовен сектор до петък, след което ще се върне чак догодина. Но не се отчайвайте! Венера ще направи великолепен ъгъл към Юпитер и тогава ще е време за празнуване, Близнаци. Без значение дали сте обвързани или не, любовта ще ви носи много хубави емоции. Възползвайте се от тази планетарна позиция. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase