Снимка: Pexels

 За тези зодии е много по-трудно да намерят своята голяма и истинска любов. Те могат да са по-недоверчиви и скептични. Не се сприятеляват бързо, имат много критерии за партньора, леко ексцентрични са. Търсят човек, който ги разбира прекрасно. Ето кои зодии трудно намират сродната душа, според "Pink Villa".

Рак
 
Много често Раците са критични към почти всичко. Трудно някой може да им угоди и напълно да ги спечели. Те копнеят за любов и семейство, поставят партньора на първо място. Но когато срещнат специалния човек, не могат да повярват, че това се е случило и са недоверчиви. Сдържат чувствата си, на моменти се изолират от него, за да избегнат това да бъдат наранени. Страх ги е.

Лъв
 
Лъвовете са много популярни, общителни, познават доста хора, излизат много и са ходили на много срещи. Но когато става въпрос за това да намерят любовта на живота си, това им се вижда невъзможно. Забавляват се с гаджетата си, но откровено не мислят, че някой ги заслужава и е напълно достоен за тях. Често се смятат за по-добри, умни и красиви и подценяват партньора.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase