Снимка: Istock

През месец септември зодиакалните знаци ще са силно повлияни от Юпитер. Мощната енергия на тази планета ще ни позволи да бъдем по-решителни, да преоткрием потенциала си и да променим живота си в желаната от нас посока. Вдъхновението ще ни води. Какво да очаквате според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

До 15-о число на месец септември е време за разширяване на социалния ви кръг. Трябва да сте прагматични в очакванията си от връзките и може да бъдете разочаровани до някаква степен. Трябва да имате пълно доверие в партньора си, за да постигнете пълно удовлетворение. Вниманието ще бъде фокусирано и върху работата и осъществяването на важни проекти. Не обръщайте внимание на хората, които ще направят всичко възможно, за да осуетят вашите планове. Късметът ще бъде с вас, финансите ви също ще бъдат стабилни, може да има и малки допълнителни приходи.

Жената Телец

През новия месец, дамите родени под знака на зодия Телец, ще бъдат изискващи към другите, искащи да получават желаното. За някои първите дни на септември може да донесат любовни емоции, което ще повиши и самочувствието им. Обвързаните дами може да имат въпроси, които да се наложи да изяснят с партньора си. Ще следвате своята интуиция, ще имате желание да се грижите повече за духа и тялото си, ще мечтаете и поставяте нови цели. Очаква ви един балансиран месец.

Жената Близнаци

Звездната карта показва, че ще получите възможности да се поучите от грешките си. Трябва да имате положителна нагласа и да се опитате да извлечете положителното дори от неприятните изживявания. Началото на месеца ви дава възможности да се отличите, докато се сблъсквате с трудностите. Пазете се от суматохата в семейната среда. Месецът ви предлага прекрасни възможности за влизане в нежни любовни партньорства. Ще се наложи да преодолеете предизвикателствата, които може да срещнете в семейната среда, но към края на месеца всичко ще се възстанови. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase