Снимка: Istock

Обикновено преценяваме хората по техния външен вид, по езика на тялото. Всъщност, домът е не по-малко показател за това една личност каква е. Вижте някои любопитни подробности в следващите редове.

Избор на растения

Стайните растения, които отглеждате в дома си, разкриват много за вас като личност. Така например, ако харесвате тропическите растения като алое вера или спатифилум, вероятно сте спокойни и гъвкави личности, тъй като се смята, че тези растения помагат за намаляване на стреса и насърчават мира и любовта в дома.

От друга страна, хората предпочитащи сукуленти, обикновено са много независими. Ако пък вие отглеждате орхидеи, може да си бъдете близки само с тесен кръг от хора.

Кухня и баня

Знаете ли какво издава дали сте гостоприемни домакини или не? Количеството, състоянието и качеството на кухненските ви прибори и храната. Това разкрива и дали предпочитате да се храните в компания или сами.

Добре зареденият хладилник с храна издава импулсивна и весела личност. Ако пък банята ви е подредена, то вие сте личност с много внимание към детайлите и предпочитате реда пред неяснотата.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase