Снимка: Pexels

 Истинското приятелство се справя с тестовете, които му подглагат времето и обстоятелствата. Може да има кавги, несъгласия, недостатъчно отделено време и почвики един от друг, но верните приятели остават такива за цял живот и не се разделят. Ето кои зодии успяват да запазят старите приятели, според "Times of India".

Овен
 
Овните влагат много от енергията си в приятелствата. Те са доста заети и винаги в движение, но успяват да отделят време за приятелите от детството. Общителни са и имат голяма компания, както и доста познати. Но най-много държат на старите приятели и се раздават за тях. Страстни са, честни и смятат, че приятелството е едно от най-важните неща в живота.
 
Лъв
 
Тези зодии са фантастични приятели. Много са щедри, услужливи, винаги помагат, знаят как да разведрят и успокоят приятелите си. Хората усещат, че Лъвовете са харизматични и лоялни и искат да останат в живота им. Тези зодии създават дълготрайни приятелства и много държат на старите другари. Лъвовете споделят доста и имат страхотна връзка с приятели от квартала или училище.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase