Снимка: Pexels

 Истинското приятелство се справя с тестовете, които му подглагат времето и обстоятелствата. Може да има кавги, несъгласия, недостатъчно отделено време и почвики един от друг, но верните приятели остават такива за цял живот и не се разделят. Ето кои зодии успяват да запазят старите приятели, според "Times of India".

Овен
 
Овните влагат много от енергията си в приятелствата. Те са доста заети и винаги в движение, но успяват да отделят време за приятелите от детството. Общителни са и имат голяма компания, както и доста познати. Но най-много държат на старите приятели и се раздават за тях. Страстни са, честни и смятат, че приятелството е едно от най-важните неща в живота.
 
Лъв
 
Тези зодии са фантастични приятели. Много са щедри, услужливи, винаги помагат, знаят как да разведрят и успокоят приятелите си. Хората усещат, че Лъвовете са харизматични и лоялни и искат да останат в живота им. Тези зодии създават дълготрайни приятелства и много държат на старите другари. Лъвовете споделят доста и имат страхотна връзка с приятели от квартала или училище.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

5

Дженди

преди 1 месец

От всички зодии, без жени:(

4

До Саня

преди 1 месец

Слави Трифонов ли имаш предвид?

3

Анонимен

преди 1 месец

Все си мисля, че е до човека, а не до зодията. Имал съм приятели от всякакви зодии, които когато ми е трябвало нещо малко да ми помогнат съм им слушал бездарните философии, а хора които не познавам са ми помагали ей така без нищо в замяна. Последният път се връщах с много багаж от МЕТРО и нито едно такси не спря за да ме вземе! На човека който ме взе на стоп трябваше да му се извиням за парите които му оставям и да му обясням, че нищо не е безплатно в този свят, дори бензина който е сипал.