Снимка: Pexels

 Приятелството е в основата на добрата и стабилна връзка. Но някои зодии просто не си представят да се отдадат само на един човек и обичат да се забавляват. Може да флиртуват с вас, да има страст и да си изкарате хубаво, но впоследствие да ви поставят в приятелската зона, тъй като просто не са по връзките. Вижте кои са те, според "Times of India".

Близнаци
 
Близнаците са експерти в това да не се привързват прекалено към някого, особено романтично. Те могат да прекарат много време с един човек и пак да не изпитат нуждата да бъдат с него в официална връзка. Имат проблеми с отдаването само на един човек, търсят повече тръпка, забавление и спонтанност. Така че, ако някой се опита "да ги върже" и да търси от тях определени сериозни неща, те ще го поставят в приятелската зона.
 
Дева
 
Имат много високи стандарти, и могат да бъдат доста критични към себе си и към другите. Ако някой не отговаря на всички изисквания на списъка на Девите, те няма да се поколебаят или да правят компромиси. Ще сложат този човек в приятелската зона и няма да губят време. Харесва им да правят нещата по свой начин, да не дават обяснения и не се нуждаят от партньор.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

11

голяма грешка

преди 1 месец

При козирозите е почти невъзможно и в приятелска зона да влезеш!

10

Анонимен

преди 1 месец

Към Администратора, пишещите на шльокавица моля ви, махайте ги! Аз съм дева с асцендент дева и 90% от това което се пише за характеристика на зодия дева съвпада за съжаление.

9

зодии

преди 1 месец

Не сме зодии