Снимка: istock

Любовта е онази магия, без която не можем. В нея всеки е различен, но зодията ни, макар и в малка степен, определя какви сме, как реагираме в различни ситуации, при изневяра, дали сме ревниви или романтични. Трудно е да се определи точно любовта, защото тя се чувства от всеки по различен начин. Днес от рубриката на Az-jenata.bg „Всичко за зодиите“ споделяме какви са в любовта жените от различните зодии.

Жената Овен

Жените от зодия Овен са независими и безкрайно откровени. Те са глътка свеж въздух, страстни и пълни с енергия. В любовта са щедри и обичат да им показват емоции чрез докосване, тъй като са чувствителни при допир.

Жената Телец

Тя е много игрива, но и лоялна. Реши ли да ви има или ако ви обича, нищо не може да я разколебае. Но любовта ѝ отнема време и усилия, които ще трябва да положите. Във връзката жената Телец е всеотдайна и определено може да се наречете късметлии с нея.

Жената Близнаци

Жената Близнаци не е лесна и често покрива любовта с „бодли“. Действията ѝ обаче говорят по-силно от думите и въпреки че тя има донякъде сприхав нрав, тя също ще обича непреклонно. Не се плашете от острия ѝ език и тя ще ви даде много. Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase