Снимка: istock

Когато харесвате някого, лицето ви, изражението, поведението – всичко се променя, за да издаде вълнението ви. Астрологията се намесва и тук. Различните зодии се държат по различен начин, когато харесват някого. Всяка зодия прави неща, които са характерни за поведението ѝ, когато харесва някого и изпитва вълнение в негово присъствие.

Всеки има своя уникален начин да изрази влечението и интереса си. Ето по какво можете да познаете, че някой ви харесва според зодията му.

Овен

Тъй като е един от най-елегантните, самоуверени и горди зодиакални знаци, Овенът ще запази любовта си в тайна, поне в началото. Няма да разберете веднага дали ви харесва или не. Ще му е нужно време да се увери в това дали и вие имате влечение към него. След това ще действа. И като огнен знак ще действа мълниеносно. Не му трябва много време да се влюби. А когато Овенът се влюби, той се променя изцяло. Става отдаден на човека, към когото има чувства. Започва да го преследва, докато го склони да излезе с него. Прави подаръци и жестове. Като огнен знак Овенът не се страхува да прави първата крачка.

Телец

Телецът е земна зодия, управлявана от Венера – планетата на любовта и романтиката. Тя го кара да изостри сетивата си, когато се срещне с потенциална любов. Иначе като земен знак Телецът трудно ще изрази чувствата си пръв. По-скоро ще изчака сигурен знак от другата страна преди да действа. Но когато истински харесва някого, има някои издайнически знаци, които подсказват за интереса му. Той ще се приближи до вас, ще се опита да ви разсмее или да ви заговори, за да стопи леда. Телците са майстори във флирта, стига да го поискат. Ще сте сигурни, че ви харесва, ако инициира физически контакт с вас – докосне ви леко или ви потупа по рамото, докато говорите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase