Снимка: Pixabay

На 24-и юни ни очаква пълнолуние в знаа на Козирог. Събитието се нарича още Ягодова луна - кръстена на алгонкинските племена на индианците, тъй като това пълнолуние е бил техният знак за събиране на горски ягоди. Ягодовата луна ще е на мистичния празник Еньовден, което прави събитието още по-магично.

Пълнолунието винаги е зарадено с много енергия и тогава има много откровения. Ето на кои зодии то ще донесе късмет, според "Elite Daily".

Телец
 
Ще започнат да виждат нещата в нова, брилянтна светлина. Светът се отваря към тях. Пълнолунието окуражава Телците да скъсат с рутината и да видят нещата от друга перспектива. Има още толкова много неща, които трябва да преживеят и може да научат още много. Да изоставят ината си, да скъсат с някои свои виждания, на които винаги са държали и да осъзнаят, че не са виждали ясно всичко до момента. Може да са подценявали някои добри възможности. Нека обръщат внимание на всичко, което се случва тук и сега, чака ги голямо приключение.
 
Дева
 
Ще осъзнаят кое ги прави щастливи. За тях е лесно да губят време, анализирайки всичко, тъй като подбират много внимателно хората около себе си. Но по време на пълнолунието ще могат да се освободят от тези натоварващи мисли и просто да се наслаждават на живота. Ще се забавляват много, ще открият детето в себе си и ще си спомнят кое ги прави най-щастливи. Ще творят, ще дадат воля на фантазиите, ще експериментират и ще изразят себе си.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

8

AKTUELLEBOY

преди 1 месец

Незнам ама щом има пълнолуние Аз не мога да лягам.... много съм неспокоен

7

Анонимен

преди 1 месец

Леле, какви ГЛУПОСТИ!

6

Анонимен

преди 1 месец

Върколаците много се радват на пълнолунието - така твърдят митовете на различни народи.