Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 14-20 юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Първите няколко дни на седмицата ще са динамични и удачни. Ще успеете да свършите огромно количество работа. Успоредно с текущите да прегледате и вече довършените си задачи, да промените и актуализирате някои от тях. Срещите, лични и делови, ще са пълноценни и обнадеждаващи. През втората половина ще се наложи да се справите с неочаквани и свързани с обективните обстоятелства затруднения, които няма как да избегнете. Достатъчно е просто да не губите увереност в себе си и да не започвате нищо ново, ако имате дори минимални съмнения, че условията са подходящи. В почивните дни преживяванията преобладаващо ще са повод за радост.

Телец

Условно предстоящата седмица може да се раздели на три периода. В първите един-два дни с каквото и да се заемете, ще го направите „като по учебник“. Резултатите ще са окуражаващи, а настроението ви – повече от добро. През следващите можете да насрочите важните лични или делови срещи. Въздействието ви ще е осезателно, ще сте убедителни и в състояние да разкриете мислите си ясно и разбираемо. В последните дни е желателно да довършите започнатите и изоставени скучни, рутинни, досадни професионални или битови занимания. Не ги отлагайте повече, за да не ви „дърпат назад“. Не са изключени дребни противоречия с роднините. Реагирайте с типичната си невъзмутимост.

Близнаци

Преди Слънцето да напусне вашия знак ще е благосклонно и буквално ще преливате от сили, вдъхновение и енергия. Като се има пред вид колко много обичате разнообразието и как не обичате да стоите на едно място, със сигурност няма да има от какво да се оплачете. Периодът ще е динамичен, наситен с преживявания. С типичната си общителност ще намерите доста нови приятели, но имайте пред вид, че запознанствата и сближаването понякога са „нож с две остриета“. От една страна ще ви е забавно, а от друга – може са ди създадете проблеми с любимия човек. Опитайте се да ги избегнете.

Рак
 
Важните събития ще са свързани с материалното и финансовото ви положение. Емоционалното ви състояние ще е доста постойчиво от обикновено и при добро желание от ваша страна, бихте могли да овладеете пристъпите на недоволство, раздразнителност, излишна понякога упоритост. Направите ли го, всички преговори, дискусии, обсъждания ще се развиват във ваша полза и, ако сте си наумили да реализирате някакви търговски сделки, ще ги направите така, че да реализирате печалба. До четвъртък се постарайте да не отлагате ангажиментите си, ако нямате убедителни причини. В последния работен ден може да изникнат проблеми от личен характер, но ще се разсеят толкова бързо, колкото са се появили. В почивните дни предстоят изненади.
 
Останалите зодии и какво ги чака тази седмица - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase