Снимка: Pexels

 Овен

Романтиката ще ви следва по петите тази седмица. Самотните сърца почти ежедневно ще са под обстрела на огнени погледи, изпращани от интригуващи и привлекателни обекти. Дали ще дарят любовта си на някого е рано да се каже, но сърдечни трепети със сигурност ще има. Що се отнася до обвързаните, препоръката към тях е: не лишавайте любимия човек от внимание.
 
Телец
 
Началото на седмицата ще е скучно, монотонно и много далеч от представите ви за добре прекарано време. След сряда, обаче, Амур безжалостно ще ви атакува със стреличките си. Ако вече сте намерили „подходящата партия“, значи е време за пореден път да докажете чувствата си убедително. За търсещите любовта ще остане единствената задача да я разпознаят сред многобройните пресичащи пътя им варианти.
 
Близнаци
 
Не смесвайте приятелските връзки с любовни. Направите ли го, нито приятелството ще е искрено, нито любовта – чистосърдечна. С дълбоки, зашеметяващи и незабравими любовни преживявания ще са изпълнени дните четвъртък и неделя.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

7

зли медии

преди 1 месец

медиите трябва да знаят с кого си лягате,с кого ставате,с кого ви карат си легате трябва са информирани за вас услужливи медии,а вас какво ви интересува личния живот на хората,от които не сте част а дигайте краката никъде не ви искат навляци и навлячки излезте на магистралата роми и ромки и българи и българки

6

Д-р Ливайн

преди 1 месец

Зависи от коя страна на чучура си.

5

Православен

преди 1 месец

Мен ме очаква набразден стрaпoн. Иииххххааааа!!!