Снимка: IStock

Всеки един зодиакален знак си има лоши навици и негативни характеристики, наред с многото позитивни. Въпреки че има за какво да обожавате всяка една от 12-те зодии, този път ще обърнем внимание по-скоро на това, с което всеки един знак дразни околните (нарочно или неволно).

Всяка зодия излъчва уникална енергия, но понякога тя става неприятна. Някои знаци имат репутация, с която може би вече сте запознати – Скорпионите са сложни личности, Девите са перфекционисти и т. н.
А ето и кои са най-дразнещите поведенчески черти на всяка една зодия:

Овен – не сте много толерантни и съобразителни

Ако сте Овен, много е възможно вашият най-дразнещ навик да е опитът ви да командвате околните. Като първи знак в зодиака, вие сте много инициативен човек, изпълнен с голяма енергия и вечно искате да „откривате шоуто“, според собствените си разбирания. Често не сте много толерантен към другите и не се съобразявате с техните мнения и желания.

Телец – липсва ви всякаква гъвкавост

Вашата най-дразнеща черта е, че никога не сте готови за промяна. Готови сте да спорите с другите и да се обосновавате с часове защо точно искате нещата да бъдат като досега. Липсата на всякаква гъвкавост и склонността ви към застой и придържане към рутината е нещо, което вероятно влудява близките и познатите ви.

Близнаци – говорите само за себе си

Повечето Близнаци имат огромно его и обикновено са самовлюбени. Те притежават впечатляващо дар слово, но смятат, че трябва да са главните герои във всеки сюжет и във всяка една история. Именно затова те са склонни да говорят много, но предимно за себе си, като показват огромна незаинтересованост към живота на близките и познатите си.

Вижте коя е най-досадната черта у представителите на останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 месец

не сме зодии

7

Анонимен

преди 1 месец

Ба.и и простотиите! Честно!

6

Анонимен

преди 1 месец

много вярно за близнаци,дева,лъв и рак .