IStockphoto

Новите запознанства и особено влизането в романтична връзка по време на пандемията си бяха доста трудно предизвикателство. Но дори и на обвързаните хора животът се промени малко или повече през последната година, като повечето от нас видяха с нови очи своя постоянен партньор. Някои двойки се сплотиха, от повечето време, което прекараха заедно, други пък по-скоро обтегнаха отношенията си.

Хубавото е, че се очаква лятото на 2021 година да бъде по-спокойно, по-безопасно и по-активно в социален план от това на 2020.
 
Прочетете какво ви предстои в романтичен план през идните топли месеци, базирано на вашия зодиакален знак:

Овен
 
Овни, вие разбирате нуждата си от независимост повече от всякога. През последната година разбрахте, че животът с ограничения не е за вас. Сега изгаряте от вълнение за бъдещите си приключения и ако сте обвързан ще искате повече свобода от половинката си. Вие ще поемете инициативата в планирането и организирането на почивката ви с вашия партньор. Ако пък сте необвързани, то потърсете си някого, който също ще цени независимостта си и няма да иска да ви обсебва. Лятото ще бъде горещо, но вие сте готови за това.

Телец
 
Телци, романтиката винаги е била важна за вас, но ако сте обвързани, то вече сте разбрали (след месеци на изолация), че половинката ви трябва да бъде освен ваш любовник и ваш приятел. След като сте прекарвали цялото си свободно време с вашия партньор, вие сте осъзнали, че трябва да можете да се забавлявате заедно, независимо какво друго се случва в света, а и в личния ви живот. Ако досега сте били необвързани, идва моментът, в който трябва да разпънете красивите си крила на социална пеперуда и да си потърсите гадже.

Близнаци
 
Вече сте готови да се съсредоточите върху това, което наистина искате и очаквате във връзката си. Ако през последните месеци сте общували с човек, който не ви е уважавал достатъчно, то сега сте достигнали до заключението, че е по-добре да бъдете сами, отколкото с партньор, който не ви заслужава Лятото изглежда обещаващо за вас, а вашият основен приоритет ще бъде намирането на подходящ човек. Това трябва да е личност, с която да говорите на един език и то за всичко. Човек, който е ваш почитател, а не ваш критик.
 
Рак
 
Представителите на тази зодия най-накрая са готови да излязат от черупката си и да се забавляват. Дори и да сте преживели любовни катаклизми, болката в сърцето ви е преминала и вече сте готови за нови изживявания. Бъдете по-спонтанни и се оглеждайте за нови хоризонти! Ако сте самотни, вероятно вече нямате търпение да намерите човек, който ще ви покаже нови неща от живота и света. Опитайте да излезете на среща с човек, който не е стандартния ви „типаж“. Може да се окаже точно това, от което се нуждаете. За обвързаните Раци това лято ще донесе възможности за изненадващи преживявания.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 1 месец

Хламидии в най-добрите случаи.