Снимка: Pixabay

 Планетата на любовта Венера премина във водния знак Рак на 2-и юни и ще остане там до 27-и юни. Това е отличен период, в който да прекараме време със семейството, да релаксираме, да се поглезим, да хапваме любимите храни и да се наслаждаваме на комфорта. Венера в Рак иска да направим връзките по-стабилни, да си позволим да сме уязвими и да обичаме. Ето какво чака зодиите, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Ще се почувстват вкъщи най-накрая! Да прекарат времето, като разкрасят пространството, в което живеят, това ще им донесе положителни промени в живота и ще изпитат позитивни емоции. Нека домът стане тяхното убежище.

Телец
 
Комуникацията е по-сладка през този период. Добро време да се харесат на другите, те ще започнат да приемат и разбират идеите им. Нека споделят повече, отварянето към другите ще заздрави връзките им.
 
Близнаци
 
Парични въпроси ще излязат на повърхността. Но Венера в Рак им носи благоприятна енергия в този аспект. Сега е времето да кандидатстват за нова работа, да преследват кариера с по-висока заплата или да помолят да повишение.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

5

В. Великов

преди 1 месец

Венера и Марс са още в съзвездие Близнаци. И ако трябва да съм точен ще и трябва доста време за да влезе в Рак. Свалете си някое моб.Приложение за да следите движението на планетите.

4

не сме зодии

преди 1 месец

не сме зодии

3

Анонимен

преди 1 месец

Добре,че не е в ковид.