Снимка: Pexels

 Водните знаци Рак, Скорпион и Риби са най-чувстителните, емоционални и уязвими. Това веднага се вижда и познава. Но има някои зодии, които също са чувствителни, просто предпочитат да скрият това. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Лъв
 
Те изглеждат така, сякаш нищо не може да ги сломи и притесни. Лъвовете са горделиви, шумни, забавни, иман много приятели. Но са и доста докачливи и чувствителни. Има причина постоянно да искат внимание, признания и комплименти - те искат да са обичани, ценени. Всяка обида, всеки вид пренебрегване може много да ги нарани и да засегне егото им. Изглеждат уверени, но всъщност не са дебелокожи. Думите ги нараняват, дори да не си признават. Ако не получават внимание, са съсипани, дори да не го показват.
 
Дева
 
Тези зодии се грижат за другите, обичат да помагат - така се чувстват пълноценни. Но именно тази помощ може понякога да им изиграе лоша шега. Девите се натоварват,  виждат, че усилията им невинаги са оценени и че хората не се интересуват толкова от тях. Това много ги наранява, но те не го показват и не си личи, че търсят някакъв вид признание. Те постоянно премислят всичко, анализират нещата и връзките си с хората, разсъждават върху всеки разговор, всяка дума, всеки жест. И така стават неуверени. Не искат да спорят и не признават как се чувстват, крият емоциите си.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

6

Зодии

преди 1 месец

не сме мумиине сме зодии

5

Есграон

преди 1 месец

Как да не е важно на коя дата си роден?

4

Анонимен

преди 1 месец

Днес сте във вихъра си да пишете простотии. Не е важно какъв човек си, а на коя дата си роден? Глуууууупооооостиииииииииии...