Снимка: Pixabay

Някои хора се отдават на изкушението да се съберат с бивше гадже. Мислят, че то се е променило, че този път нещата могат да потръгнат, че любовта е по-силна от проблемите. Но други си вземат поука, не биха дали втори шанс и няма да се върнат при бившите. Ето кои са, според "Elite Daily".

Козирог
 
Не понасят глупости, не толерират губене на време и изпитване на едни и същи ядове, искат да са си полезни и животът им да върви добре. Затова, за тях да се съберат с човек, за когото знаят, че не е добър за тях, е загуба на време и енергия. Те са земни знаци, нямат нужда от нестабилност и не искат да повтарят грешки. Дори бившите да се опитват да си ги върнат и да играят игрички, Козирозите ще откажат.
 
Овен
 
Овните са много страстни и изпитват бурни емоции. Когато се влюбят, те обичат силно и истински. Но когато започнете да се карате с тях и има много конфликти, сякаш започва война. Те са инати, избухливи и когато чашата прелее, ще престанат да се занимават с вас. Няма да дават втори шансове и да се мъчат още. Омръзва им и си тръгват. Дори още да има сексуална химия и привличане, Овните няма да се съберат с бивши.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase