Снимка: istock

Везните са въздушен знак и като такъв в природата им е да флиртуват. Флиртът е част от романтичните преживявания с тази зодия. Те флиртуват не само когато искат да привлекат нечие внимание, а през цялото време във връзките си. Това прави отношенията с тях винаги атрактивни и забавни.

Ако се срещате с човек от зодия Везни, вероятно знаете, че те са социални личности, които обичат да са край хора, да общуват, да се забавляват. Везните, като всички въздушни знаци, изграждат силни психологически и емоционални връзки с партньорите си. Те са очарователни и модерни хора с нестандартно мислене. Те са знак, белязан от партньорството, което кара връзките им да процъфтяват. Родени са за романтика. Честни и дипломатични, Везните никога не биха наранили нарочно половинката си.

Но като всяка зодия, така и Везните допускат грешки в любовта и връзките. Ето какви са те.

1. Казват „да“, но имат предвид „не“.

Везните често изпращат смесени сигнали на партньорите си. Те са колебливи по природа. Неслучайно знакът им е везна (кантар), който непрекъснато се клатушка ту на една страна, ту на друга. Обикновено се опитват да избегнат разногласията с партньора си или се правят, че такива не съществуват. Затова и отговорите им са уклончиви и некатегорични. Често партньорът на Везните не знае какво е истинското им мнение, защото те самите не са убедени.

2. Купуват си любов и привързаност.

Везните се управляват от Венера, планетата на афинитета към материалното. Тя кара Везните да проявяват романтичните си жестове в подаръци и скъпи глезотии, декадентски изкушения. Везните смятат, че обгрижването на любимия човек с възможно най-скъпите неща ще им осигури любов и отдаденост, но невинаги това е достатъчно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase