Снимка: istock

Първата седмица на юни ще донесе вълнения в романтичните преживявания, въпреки че Меркурий ще затруднява комуникацията. Някои представители на зодиака ще почувстват истински любовта, докато други може да се заблудят. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица родените под знака на Овена ще се чувстват удовлетворени. Каквото и да се случи в любовния ви живот, вие ще успеете да преминете през него. Важно е обаче да внимавате с гнева. Не забравяйте, че Меркурий вече е ретрограден и комуникацията може да е малко изострена. Това важи за онези от вас, които са в сериозна връзка или сега започват нови взаимоотношения. Отдайте се на любимите занимания, за да редуцирате стреса.

Телец

Положителните емоции във вашия социален живот са твърде вероятни през тази седмица, благодарение на великолепната връзка между Венера и Юпитер. От друга страна в любовта може да не се чувствате толкова удовлетворени. Енергията през тези дни може да е объркваща, тъй като Меркурий, който владее вашия любовен сектор, се изправя срещу Нептун. Това може да затрудни комуникацията с любимия човек или с някого, когото харесвате и до някаква степен определен разговор да подкопае самочувствието ви. За необвързаните е малко вероятно да срещнат нов партньор.

Близнаци

Меркурий е ретрограден във вашия знак и е в неблагоприятна позиция с Нептун. Това може да доведе до редица обърквания, включително в любовта. Много е вероятно преценката ви да бъде замъглена, така че не вярвайте на нищо, което някой ви казва, особено ако изглежда твърде хубаво, за да е истина. Въпреки че тази енергия може да не е свързана конкретно с любовния ви живот, тя със сигурност няма да ви помогне. Някой, от когото се интересувате или половинката ви, може да ви обвини в лъжа за нещо, което може да ви накара да се почувствате объркани. И ако случайно срещнете нов обект на вашите желания, бъдете внимателни, може да не е добронамерен. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase