Снимка: istock

Близнаците са зодия, която е изключително динамична, понякога дори непостоянна. Те смятат, че имат повече от една сродна душа и не спират да търсят останалите в живота си. Защо да се ограничават само до една сродна душа, когато могат да имат много. Но въпреки това, както всяка друга зодия, така и Близнаците могат да се влюбят до полуда. Според сайта bustle.com, Близнаците имат предопределени три зодии, които биха могли да им бъдат с родни души.

Въпреки че не е гаранция за успех в любовта, връзката със зодиакален знак, съвместим с вашия, е една рецепта за успех и щастие. Хармоничната връзка зависи до голяма степен от това дали ще откриете сродната си душа или не. Ако сте зодия Близнаци, вероятно ще ви е интересно да разберете с кои зодии бихте могли да имате силна и здрава връзка. Непостоянството ви може да ви накара днес да харесвате едно, утре да обичате друго, но когато се отнася до любовта, има някои зодии, с които можете да изградите по-силна и истинска връзка.

Близнаците са въздушен знак, което ги прави толкова променливи и непредсказуеми. Обикновено са много социални и общителни. Обичат разговорите, обичат да правят и научават нови неща, да се срещат с нови хора и да трупат приятелства. Близнаците обаче изпитват трудности в задържането на едно място и съответно в една връзка именно по тези причини. В дългосрочен план връзката с един човек и монотонността в отношенията изтощава Близнаците и ги кара да продължават напред. Би било предизвикателство за мнозина да се справят с непостоянния им характер.

Все пак има зодии, които биха могли да са сродни души на Близнаците. Ето кои са те.

Лъв

Лъвът е силно изразен огнен знак. Той е стабилен, обаятелен, интересен и изключително чаровен. Мигновено Близнаците са привлечени от такива персони. Въздухът е царството на ума, а огънят е царството на духа, казва астролог Джесика Дангио в интервю за Bustle. И двата знака, според нея, са в добро творческо сдвояване. Любопитството на единия и артистичният дух на другия правят сътрудничеството между тези две зодии много хармонично и наистина забележително.

И двете зодии са много социални и със сигурност имат широк кръг от приятели. Така никога не им е скучно и винаги намират нови ситуации, в които да се опознаят и видят в различна светлина. Партита, събирания, Близнаците и Лъвовете живеят за тези мигове, в които да събират погледите на другите към себе си и да галят егото си.

Връзката между Близнаци и Лъв е хармонична и в леглото. Тези две зодии си пасват идеално в сексуален план. И двете зодии гледат еднакво независимо на секса. Имат много енергия за нови неща и са изключително любопитни. И двете зодии не изпитват проблем да споделят какво ново искат да опитат или от какво имат нужда в леглото. Това прави сексуалният живот на Близнаците и Лъвовете като двойка изключително интересен и свеж.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase