Снимка: Pixabay

Меркурий ще бъде ретрограден от 30-и май до 23-и юни. Периодът ще е изпълнен с предизвикателства, напрежение, може да има проблеми в технологиите и транспорта, неразбирателства в комуникацията. Това е период, в който трябва да премислим някои неща и да довършим започнати задачи. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

Овен
 
На преден план излизат клюки, отношения със съседи и роднини. Овните ще се отдадат на размисли, ще се запознаят с някои забавни факти, ще получават много съобщения и вероятно ще започнат да виждат нещо от съвсем различна перспектива. Да занесат автомобила на технически преглед.
 
Телец
 
Винаги са били разумни, що се отнася до финансите. Сега могат да помислят повече за това как харчат парите си и да измислят нови начини за печелене на пари. Редовно да проверяват банковата си сметка и да пазят касовите бележки.
 
Близнаци
 
Меркурий управлява тези зодии и те усещат доста влиянието му. Ще научат нещо ново през периода - за своята идентичност и подхода си към връзките. Може да се чудят какво мислят хората за тях и дали това, което показват от себе си отговаря на истината.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase