Снимка: istock
Продукти:
 
5 големи картофа
120 г майонеза
2 супени лъжици пармезан, настърган
1 и ½ супени лъжици дижонска горчица
4 чаени лъжици ябълков оцет
½ чаена лъжица лют черен пипер
½ чаена лъжица сол
¼ чаена лъжица черен пипер
¼ чаена лъжица сладък червен пипер
½ глава червен лук, нарязан
2 стръка пресен лук, нарязан
 
Приготвяне:
 
Поставете картофите в тенджера с подсолена вода. Кипнете водата. Намалете котлона и оставете картофите да се сварят за около 20 минути. Отцедете. Нарежете на кубчета.
 
Смесете майонезата, пармезана, горчицата, оцета, подправките в голяма купа. Разбъркайте. Добавете картофите, лука и пресния лук. Разбъркайте салатата и сервирайте топла.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase