Снимка: Istock

Всички ние ежедневно се сблъскваме с малки, средни или с по-сериозни проблеми. Ясно е, че проблемите са неразделна част от живота ни и въпреки че големината им има значение, все пак по-важен е начинът, по който се опитваме да се справим с тях.

Ето и поглед към методите, с които разрешават проблемите си представителите на 12-те зодии:

Овен

Хората, родени под този знак, са със силен, инициативен и импулсивен характер. Те няма да се изплашат от никакъв проблем по пътя си, особено пък такъв, който заплашва да отнеме щастието или прогреса им. Овенът се справя с проблемите си директно, със стил и без страх. Освен това той винаги действа на мига, а не отлага проблемите и не очаква всичко да се оправи „от само себе си“. Той по-скоро взема нещата в свои ръце.

Телец

Когато става въпрос за трудни житейски ситуации, Телецът обича да действа бавно и методично. Той гледа да намери утеха в малките радости от живота и чрез тях да преодолее трудностите – независимо дали става въпрос за любовни, финансови или друг вид драми. Изпадналият в конфликтна ситуация Телец може най-внезапно да замине на луксозна почивка, вместо да остане и да се сблъска с проблема лице в лице.

Близнаци

Най-големият дар на Близнаците е тяхното красноречие. Именно умението им да се изразяват ясно им помага най-много по отношение на разрешаването на конфликтни ситуации. Ключът към решението и справянето с проблемите им също се крие в тяхната комуникативна способност. Освен това Близнаците имат и голямо въображение, което също им идва на помощ в трудни житейски ситуации.

Рак

Проблемът на хората от зодия Рак е, че понякога оставят чувствата им да надделеят над здравия им разум и над аналитичната им мисъл. Освен това Раците имат неприятната склонност да драматизират проблемите си и буквално „да превръщат мухата в слон“ като дори се отчайват за известен период от време. Родените под този воден знак по-бавно и трудно намират правилното решение на проблемите си, особено ако те са свързани с други хора или с някакъв междуличностен конфликт.

Вижте как останалите зодии се справят с проблемите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase