Снимка: istock

Любимите ни цветове, вкусове, разкриват макар и малко от това каква личност сме. Имате ли си любимо лакомство? Според забавния сайт Bright Side, любимите ни вкусове могат да подскажат на другите каква личност сме и обратното, разбира се. Повече вижте в следващите редове.

Картофен чипс – ориентирани към постигане на успех, нетърпеливи, състезателни

Хората, които обичат да хапват чипс, обикновено са конкурентни. За тях може да се каже, че са и Амбициозни, могат да имат високи постижения в работата, личния живот, бизнеса.

Крекери – чувствителни личности

Установено е, че хапващите крекери са срамежливи, замислени хора. Харесва им да работят едновременно по различни проекти, но се нуждаят и от специално време за себе си, за да развиват своята креативност. Не на последно място те са отворени и към онлайн запознанствата.

Царевични пръчици с вкус на сирене – сериозни и организирани

Хората, които обичат да се наслаждават на това лакомство са добре организирани и обичат реда. Също така имат ясно изградени ценности, държат на точността в отношенията с другите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 4 седмици

Стига сте хейтвали бе. Мишето просто иска да ви помогне.тЗа да не сте все простии.Мъркахте за аналните и съвети, за съветите за истиската любов, сега пък и за чипса и сладоледа мъркате.Ми останете си простиии и недоучени

6

Анонимен

преди 4 седмици

злобни фокуси и празни думи

5

отбора на борисов

преди 4 седмици

зад един играч стои по-голям играч калинки подмолни