Снимка: istock

Очаква ни интересна и вълнуваща любовна седмица. Юпитер в Риби ще ни помага да сбъдваме мечтите си свързани с любовта. Ще взимаме решения и по-трудно ще успяват да ни заблудят. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тези от вас, които имат усещането, че получават по-малко в любовта, отколкото заслужават, ще признаят високото значение на собствената си стойност, продължавайки да търсят някого, който наистина заслужава място в сърцето им. Тази седмица ни очаква новолуние, докато вашият владетел Марс ще бъде в позиция към Уран. Очакват ви промени в любовта, Овни, без значение дали сте във връзка или търсите своята сродна душа.

Телец

Седмицата започва с новолуние във вашия знак, Телци. По същото време Марс ще бъде в поддържаща връзка с Уран, който също е във вашия знак. Ако искате да започнете нова страница в живота си, трябва да скъсате с тези от миналото. Ще може да излезете от коловозите, в които сте заседнали напоследък, и това включва и любовния ви живот. Оковите са свалени, може да постигнете много в любовен план и да се чувствате невероятно.

Близнаци

Планетата на любовта – Венера, обикаля знака ви, правейки ви център на внимание в любовен план. Ако сте самотни, това е подходящ период за срещане на нова любов. Ще привличате обожатели с лекота. Меркурий и Сатурн пък ще ви помагат да взимате правилните решения. Обвързаните представители на зодията ще се чувстват обичани и подкрепяни от своята половинка, особено що се отнася до промени свързани с работата. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase