Снимка: Pexels

Цитирайки известен клип в TikTok, създаден от Лорена Пейджес, имахме толкова много прекрасни тоалети, планирани за миналата година, които обаче не успяхме да облечем. Различни видове дънки, мидирокли, красиви поли и графични тениски – всички те изглеждаха ненужни по време на пандемията, когато през по-голямата част си стояхме у дома, облечени в пижама или удобен анцуг.

Ако и вашето новогодишно решение беше да се обличате по-стилно и в крак с модата, напълно ви разбираме. И за щастие, имаме добри новини – най-добрите модни тенденции за 2021 година няма да ви струват и стотинка. Тъй като стилове като колани и жилетки нямаха възможност да блеснат миналата година, те все още остават на мода.

Защо да носите рокля с милион презрамки и объркващи ръкави, когато може просто да облечете един максимодел? Или пък да изберете един от 10-те комбиниращи се комплекта, които сте закупили миналата година, но така и не сте облекли? Време е да се „потопите“ в гардероба си и да намерите всички модни тенденции, които ще ви помогнат да блеснете през тази година.

Колан

Често виждахме коланите като практичен аксесоар, който държи широки панталони. Те по-скоро бяха нещо задължително за мъжете, което просто се слагаше без някаква мисъл и внимание.

През тази година обаче се фокусираме върху видимата катарама, като все повече модни и влиятелни лица връщат колана по средата на дрехите си. Опитайте да използвате тази малка екстра, за да стегнете рокля, блейзър или пуловер.

Черно и бяло и още идеи за аксесоари в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase