Снимка: Pixabay

На 4 май Меркурий влезе в знака на Близнаци – управляващата планета за този знак. Планетата на комуникацията ще се задържи така до 28 юли. Меркурий в Близнаци ни помага да обработваме с бързо темпо информацията, която достига до нас. Готови сме да общуваме повече, ще боравим умело с думите. Можем да използваме енергията на този транзит за делови срещи, за създаване на нови ценни контакти, нови служебни ангажименти.

Но ще бъде важно как ползваме думите, за да не нараним нечии чувства. Добре е и да се дистанцираме от клюки. На 29 май Меркурий ще премине в ретроградна фаза. Много е важно да избираме внимателно пътя и посоката, в които искаме да се движим.

Какво могат да очакват зодиакалните знаци?

Овните
не бива да се поддават на емоционални решения, да създават излишни драми. Ако не внимават с думите, може да наранят хора, на които държат.

Телецът ще флиртува повече от обикновено, като ще се отдава максимално на желанията си. Ако искате да споделите емоциите си към някого, не се колебайте да го направите.

Скъпи Близнаци, най-накрая мислите ви ще бъдат чути. Нещо повече, средата ще ви мотивира да вървите напред с повече увереност.

За Раците ще има неща, които ще предпочетат да не споделят. В комуникацията с другите ще покажат и своята дискретност.

Лъвът ще прояви грижа към другите, няма да се колебае да покаже своята любов. Енергията, която ще излъчва, ще му носи само позитиви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase