Снимка: istock

Седмицата не започва особено любовно, тъй като Слънцето и Сатурн няма да бъдат в благоприятна позиция. Това може да повлияе на себеизразяването, на разкриването на нашата любов. Хубаво е, че Венера ще помогне за внасянето на повече хармония. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Поради позицията на Слънцето и Сатурн, който сега се движи през вашия 11-и дом на приятелството може да се почувствате леко изолирани. Слънцето пътува и през сектора ви отнасящ се за приходите, което означава, че е възможно да предпочетете спестяването на пари, вместо излизането с приятели. В края на седмицата Венера бавно ще премине в знака Близнаци, който сега оказва влияние върху вашия комуникационен сектор. Говоренето за любов с партньора или друг специален за вас човек, ще изпълва сърцето ви с хубави емоции.

Телец

До края на тази седмица планетата на любовта – Венера, ще продължава да се движи през вашия знак. Все още имате златна възможност да използвате силите си на привличане, за да получите това, което искате в живота и в любовта. Ако сте необвързани, великолепната връзка между Венера и Плутон ще ви даде своята подкрепа за нови контакти. Обвързаните представители на зодията ще се радват на задълбочаване на връзката. Очакват ви хубави мигове, насладете им се.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase