Снимка: IStock

Всеки знак има характерни и специфични черти, които влизат в конфликт с друг от зодиака. Какво показват картите на звездите и техните планети за тези отношения? Вижте кои зодии са в постоянен конфликт, според астролозите на Elle, както и примерите сред звездите.

Овен

Огненият характер на Овена е най-безкомпромисният сред всички в зодиака. Неслучайно зад този знак стои Марс. Според статистиката, най-враждебните отношения на представителите на тази зодия са с Телец, Везни и Стрелец. В първите два случая Марс влиза в опозиционно отношение с управляващата планета на Телец и Везни – Венера. Представителите на тези две зодии леко завиждат на способността на Овните да постигнат целите си лесно.

Телец

Естетите от тази зодия се стремят към комфорт във всички области на живота си, защото основното за тях е да се наслаждават и да сведат до минимум всички неудобства. Затова са на нож със Скорпионите, които могат да ги раздразнят във всеки един момент с тяхната склонност към фатализъм.

Близнаци

Близнаците се отличават като интелектуалци и винаги привличат вниманието, защото Меркурий отговаря за тях – планетата на комуникацията и новите знания. С тези хора винаги има теми за разговор. Но понякога Близнаците изглеждат арогантни, защото разчитат на силата на своя ум и талант. И не пропускат да го демонстрират и налагат. Това често докосва чувствителните струни на Скорпионите, което води до продължителни конфликти.

Вижте кои още зодии са в постоянен конфликт в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase