Снимка: IStock

Астрологията може да ви помогне да разберете дали оставяте другите хора да ви манипулират и контролират, а най-вече защо го правите. Вашият зодиакален знак показва кои са най-уязвимите ви страни, които могат да провокират желанието за злоупотреба с вашата личност, било то от вашия постоянен партньор, от колегите и приятелите ви или от близките ви. Ето и повече по темата:

Овен

Вие не обичате да се задълбочавате в мислите си и хората са наясно с това. Щом сте Овен, вие сте склонни да действате въз основа на емоциите си и не анализирате много-много поведението си. Заради това понякога допускате грешки, а близките ви се възползват от вашето чувство за вина и ви карат да се огъвате по тяхна воля. Всъщност вие се гмуркате напред с главата във всички сфери на живота, към които изпитвате страст, а някои хора успяват да се възползват точно от тази ваша склонност.

Телец

За разлика от представителите на Овен, вие не сте толкова лесни за разгадаване. Вие сте силна, упорита и независима личност. Рядко се вслушвате в съветите или мненията на близките си и затова е много трудно другите хора наистина да злоупотребят с вас или да ви манипулират. Но все пак и вие си имате своята слабост и тя е любовта. Практически сте готови на почти всичко, за човека, в когото сте истински влюбени.

Близнаци

Вашата нерешителност е това, което ви прави най-уязвими. Хората знаят, че винаги се колебаете дълго, преди да стигнете до реално решение за каквото и да било. За разлика от Овена вие никога не действате по прищявка, в за всичко умувате и се чудите. Това пък затормозява съзнанието ви с различните опции и на практика накрая вие се оставяте някой друг да вземе решението вместо вас. По този начин вие позволявате на другите да упражняват контрол над вас.

Вижте защо допускат останалите зодии да ги контролират в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

8

XuTbP5bP

преди 9 месеца

"Рeдакция" цензурирате, клоуни.

7

XuTbP5bP

преди 9 месеца

Още ли звездите ви говорят? 2021-ва сме вече... От тази "редакция" ако си направят психо тестове ще запълним пак 4-ти...

6

:)))))

преди 9 месеца

До Бейби ШаркТи защо пееш тук посред нощ?На твое място, ако ми се пее по вечерно време, ще изляза да попея на балкона :)Ако съседите са те ядосали с нещо, сега е моментът да ги поздравиш с песени ако те викнат полиция, обясни, че който пее зло не мисли и че по този начин изразяваш симпатиите си към комшиите.За кураж, преди вокалните изяви може да си пийнеш определено количествотвърд алкохол.На всички все още будни астролози/звездобройци пожелавам лека нощ!