Снимка: Pixabay

 Пролетта вече официално е тук и можем да се наслаждаваме на повече време навън с приятели, както и на разходки и пикници сред природата. Това означава, че няма да стоим толкова време вкъщи и е добре да обърнем повече внимание на визията си, за да впечатлим околните. Хубавият маникюр винаги прави дамите забележими, а ето и с кои цветове ще блеснете тази пролет, според британския "Cosmopolitan".

Розово/цикламено
 
Няма как да не свържем този цвят с пролетта. През април дръвчетата се разлистват и започват да цъфтят, много от тях са именно с розови и цикламени цветчета и красят парковете. Около такива дървета стават невероятни фотосесии, а ако лакът ви е в тон, ще сте като истинска принцеса. Розовото е нежно, свежо, издава, че сте игриви и жизнерадостни и е в унисон с радостта, която предизвиква настъпващата пролет.
 
Жълто папая
 
Заложете на наситено жълто - не лимонено, но не и прекалено тъмно тип охра (то е за есента). Яркото жълто е в тон с първите слънчеви лъчи, които побеждават зимата и напомня, че денят започва да расте и времето ще става все по-хубаво. Жълтото е в хармония и с някои пролетни цветя, то е и цветът на щастието, така че стои страхотно на ноктите.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase