Снимка: istock

Любовната планета Венера ще се противопостави на Марс в Близнаци, което може да доведе до прояви на нетърпение, трудности в комуникацията. Много е важно да внимаваме с думите и действията си. Хубавото е, че Венера и Юпитер ще помогнат за балансирането. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В първата седмица на април родените под знака на Овена определено ще получават това, което им се иска в любовта. Необвързаните ще флиртуват, ще се зареждат с положителни емоции. Венера и Юпитер ще бъдат в добра връзка, а това означава любовни „подаръци“. Новолунието във вашия знак също ще повиши вашата увереност. Ако търсите нова любов може да я намерите, ако вече си имате половинка, ще се наслаждавате на прекрасни моменти заедно.

Телец

Романтичната комуникация с някой специален ще ви накара да се почувствате необикновено, развълнувани. Възможно е дори емоциите ви да се окажат споделени. За обвързаните Телци седмицата няма да е така вълнуваща. Венера не е в добра позиция с Плутон, а това ще създаде борба за власт с половинката ви. Може би сте разочаровани от факта, че вие сте тази страна, която по-често прави отстъпки във връзката.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще осъзнаят, че партньорът им е не само любовник, но и наистина добър приятел. Покажете колко оценявате това, защото то не се среща толкова често във връзките. Необвързаните може да имат вълнуваща среща, която да надмине очакванията им. Ако сте били разочаровани от липсата на перспективи, сега е моментът да рискувате. Със сигурност ще спечелите в любовната игра. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase