Снимка: istock

Любовта и преценката ни за нея може да се окаже леко замъглена. Не бива да приемаме всичко, което ни се казва за сигурно, защото някои обещания може да не бъдат изпълнени, дори ако другият човек има добри намерения. Така ще си спестим разочарования. Това, което ще ни кара да се чувстваме сигурни в любовната ни връзка е, че любимият човек напълно подкрепя нашата независимост и индивидуалност. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица може да сте леко объркани относно комуникацията с любимия човек или с някого, с когото общувате на ниво флирт. Това е временно. Може би вие или другият човек се нуждаете от малко време, за да помислите върху някои въпроси и да разберете какво точно се случва. А най-хубавото е, че„плаването“ ви в любовта е гладко. Венера вече е във вашия знак и ще бъде в добра връзка със стабилизиращия Сатурн. Сега е моментът да искате.

Телец

В следващите дни не е препоръчително да искате любовни съвети от приятели. Това само ще ви обърква, докато отговорите са пред вас. За тези от вас, които са във връзка, ще е добре ако имат възможност да прекарат повече време с любимия човек. Това ще зареди връзката ви и ще ви мотивира като цяло.

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще могат да стабилизират взаимоотношенията си, да ги надградят и това ще им носи удовлетворение. Ако нямате любим човек до себе си, ще се наслаждавате на това, че сте соло. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase