Проблеми в работата на социалната мрежа Instagram се наблюдават в петък в САЩ и няколко други държави. Това беше съобщено на уебсайта на услугата Downdetector, която проследява работата на популярни интернет ресурси.

Американски потребители се оплакаха от проблеми с преглеждането на новинарския канал (71%), влизането в социалната мрежа (15%), а 12% не могат да влязат в сайта. Жителите на Великобритания, Канада и Германия също се оплакват от проблема, но са получени по-малко съобщения от тези страни. Броят на жалбите от Русия също е незначителен.

Коментари Напиши коментар

8

Манчев

преди 1 година

Кат оная дет беше в хелс кичън. Ко работиш ***? Ми кулинарен блогър. Хаха. Т.е. качва снимки на секви манджорляци и вече мнооо голяма звезда. Тая е изключително рядко пр0ст екземпляр. Куха кат празна градинска лeйка. Говори кат типична сеелянка, облича се като такава, ни тяло има ни нищо. Има само едни големи ****, от д-р Енчев и тва е. Иначе - голяма звезда ако я питаш. Трагедия, деградирала работа. Кулинарен блогър хаха. Две яйца на очи не мое изпържи, кулинар била тя. :D

7

Анонимен

преди 1 година

Е и? И кат не влезне в инстаграм и ко ша стане, живота ли ше му свърши? То голяма работа. Глеам ги - то пр0ст народ. Забил глава в тоя телефон, сякаш кой знае ко има там. Пък то клюкарници и пр0стотия - друго няма. Значи той не се притеснява че днес няма 2 лв. за хляб. Ич не му дреме. Обаче ако му спрът фейсбука и инстаграма и напрао полудява. Откачена работа, казвам ви.

6

Анонимен

преди 1 година

Чудесно! Надявам се скоро да има проблеми и с Туитър, Фейсбук и останалите мрежи, създадени за контрол над човечеството.