Снимка: IStock

Вината, в крайна сметка, е просто една емоция, естествено негативна. Когато сме щастливи ние обикновено се усмихваме, когато пък сме ядосани, по-скоро сме намръщени, но когато изпитваме вина и срам, всеки от нас реагира различно. Някои хора си гризат ноктите, други спират да се хранят, а трети стават супер мълчаливи. Всеки зодиакален знак изпитва вина и срам по свой собствен начин, а и страничните ефекти от вината се различават при 12-те знака. Ето и повече по темата:

Овен – избягва зрителен контакт

Хората от зодия Овен обикновено са брутално откровени. Те винаги казват каквото мислят, защото вярват, че хората заслужават да чуят истината. Въпреки че вярват в честността, това не означава, че понякога и те не изпитват вина – чувство, което предпочитат да запазят за себе си. Те вярват, че очите са прозорци към душата. Затова, когато един Овен изпитва вина, на него ще му е много трудно да ви гледа в очите. Изпитващият неудобство Овен ще избягва зрителен контакт на всяка цена.

Телец – губи апетита си

Чувството за вина истински стресира Телеца. Когато човек от тази зодия изпитва вина, той сякаш носи огромна тежест върху плещите си. Целият този стрес му носи цял куп други симптоми – безсъние, безпокойство, загуба на апетит, може да започне да си гризе ноктите, да трепери и т. н. – неща, които няма да изчезнат докато той не се справи с това чувство, не се покае и/или пък не се опита да изчисти вината си.
 
Близнаци – стават подозрително мълчаливи

Близнаците обикновено са много бъбриви и обичат да поддържат разговора в ход, независимо с кого говорят. Те са много активни и в чатовете в социалните мрежи. Ако обаче човек от тази зодия стане твърде мълчалив, то може би се чувства виновен за нещо и просто не му е до приказки и общуване като цяло. Категорично – ако личност от зодия Близнаци е твърде тиха, тя изпитва някакъв дискомфорт, срам и/или неудобство!

А как се държат останалите зодии като са виновни вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase