Снимка: pexels.com

Имали ли сте усещането, че понякога попадате в модна криза? Гледате в гардероба си и не можете да видите тоалет, който да ви хареса или пък дреха, която да съчетаете с друга. С промяната на възрастта се променят и вкусовете ни за стил, което е напълно нормално и ни кара да прочистим гардероба си. Идва време, в което имаме нужда от преобразяване и то веднага.

Този вид модна криза често се случва около университетските години, когато човек дава старт на новото начало, в което иска да промени както начина си на живот, така и стила си. Постепенно обаче разбираме, че всъщност вкусът ни не се е променил толкова много, а по-скоро започваме да разчитаме на дрехи, които да пасват както на ежедневния, така и на професионалния ни стил.

Именно затова сме сигурни, че не сме сами, когато се чудим дали някоя модна тенденция не е твърде млада или твърде стара за нас. Дори сега, като сменяме тесните с широки дънки, се чудим дали е правилно да се впускаме в експерименти с хора, които са няколко години по-млади от нас. Но тогава се сещаме, че модните правила са напълно измислени и няма нещо, което да е забранено за когото и да било.

Истината е, че дрехите не идват със срок на годност и нещото, което е най-хубаво в модната индустрия е, че всичко е свързано с личните предпочитания и смелостта да изразяваме себе си. Никой не е твърде стар за каквато и да било тенденция и това трябва да бъде казвано на целия свят по няколко пъти на година.

Ето няколко предложения, които всеки може да носи, независимо от годините му

Пухкави ръкави

Преди няколко години беше казано, че роклите и блузите с големи ръкави са определени за младите дами, които искат да впечатлят някого. Неписаното правило в модата беше, че трябва да захвърлите тези дрехи, когато стигнете 25 години и да се насочите към нещо по-елегантно и подходящо за вашата възраст.

Всъщност, пухкавите ръкави са доста добър избор, независимо от годините ви. Те са забавна опция, която може да внесе разнообразие във визията ви и да ви накара да се почувствате отново като дете.

Големи яки
Големите яки са в едно семейство с шаловете и колиетата – две неща, които се считат за неостаряващи. Разбираме ви, ако смятате, че това е твърде младежки вид за вас, но не позволявайте броят на свещите върху тортата да ви попречи да добавите стила към облеклото си.

Платформи и обувки с голяма подметка и още идеи вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase