Снимка: Istock

На 3 март, Марс - планетата на действието и желанието, оставя знака на Телец, който е упорит и преминава в игривите Близнаци. Този транзит носи флиртуваща енергия. Когато Марс е в Близнаци, ние не сме привлечени от повърхностни взаимоотношения, а търсим някого, който да ни впечатли с интелект. Нараства и интелектуалното стимулиране.

Способността да се учиш от партньора и да водиш динамичен разговор. Неща, които стават още по-важни. Близнаците обичат провокиращите разговори, смислените диалози, така че когато Марс се премести в този знак, ние често сме по-развълнувани от нечий ум и интелектуално представяне, отколкото от външния му вид.

Във връзките, в които липсва добра комуникация, може да се зародят проблеми. Затова ще бъде важно да наблегнем на разговорите.

Марс ще се задържи в Близнаци до 23 април. През този период ще бъде важно да не стартираме прекалено много проекти, оставяйки всичко недовършено. Ако успеем да сме добре организирани, ще постигнем много.

Близнаците носят въздушна енергия, но Марс в този знак, сваля всичко на земята, което ще ни накара да предприемем осезаеми действия. Сега е подходящо време да отстояваме своите нужди и желания. Но това означава, че трябва да бъдем много внимателни и с думите в любовта и работата. Има вероятност, докато изразяваме своите чувства и нужди, да кажем неща в определени ситуации, за които ще съжаляваме на по-късен етап. Трябва да сме особено внимателни и на 23 март, когато Меркурий и Марс се изравняват.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

9

Бог да ви благослови

преди 1 месец

Бог да ви благослови

8

не сме зодии

преди 1 месец

не сме зодии

7

ние сме добре

преди 1 месец

ние сме добре