Снимка: Istock

Когато на хоризонта се появи нов мъж, когото харесваме, рано или късно си разменяме покани в социалните мрежи, следим профили, активности, пишем си. Вълнуваме се, имаме куп въпроси, очаквания. Анализираме поведението му и понякога сме доста объркани, особено когато на живо си говорим много добре, но обикновено ние първи му пишем в социалните мрежи. Каква може да е причината той да отговаря, но да не пише пръв?

Играе негова игра

Една от най-честите причини той да очаква винаги вие да му пишете е, че е играч, който се наслаждава на вашето внимание, което повдига егото му. Опитайте се да не му пишете известно време, за да видите дали той ще ви потърси.

Поставя граници

Прави това, особено ако скоро се е разделил с партньорката си или е бил наранен в миналото. Мъжете също като жените поставят такива емоционални бариери, когато ги е страх да не бъдат отхвърлени. Затова му дайте време и не бъдете твърде настоятелни и агресивни към него.

Не търси нищо сериозно

За някои мъже е приемливо да се държат небрежно, без да се привързват, задълбочават и инвестират време и емоции. Понякога това е показател, че той не търси сериозно обвързване. Или поне не с вас. Ако не полага усилия да ви пише пръв, отговаря ви кратко, може би не иска да оставате с погрешно впечатление. Държи се на дистанция, защото не иска нещата да станат твърде емоционално-интимни за вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

15

Мъж на хоризонта

преди 1 месец

Причини: чака да му изсъхне маникюра, спрели са му тока, неграмотен е и използва предимно емотикони.

14

Анонимен

преди 1 месец

Може пък за всяко нещо да се съветва с маминка и тя да е преценила, че детето й трябва да изчака, за да се види вие колко силен интерес проявявате спрямо него.
Шегата настрана, но имаше един позастарял ерген, който за всичко се съветваше с доста по-младата си сестричка. Тя се беше омъжила на 21 г. и батко й мислеше, че е много оправна в любовните въпроси.

13

Анонимен

преди 1 месец

А може би просто няма пари и му е неудобно да ви търси и да не предлага да се видите. Ако е още млад и неопитен, не му идва наум, че може да ви предложи разходка, а не посещение на заведение и че по време на разходката, между другото да ви уведоми за финансовото си състояние и така да разбере дали вие приемате връзка с човек, който е затруднен материално.
По тази начин по-наивните момчета изпускат свестни момичета, защото не всяка е алчна и безскрупулна златотърсачка.