Снимка: Pixabay
На 25-и февруари планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на Риби - водна емоционална зодия, която не спира да мечтае. И ще остане там до 25-и март. Периодът ще ни настрои на романтична вълна, ще ни накара да мечтаем много, особено за любовния си живот и ще ни донесе вълнения, нежност и приказни моменти. Важно е да следваме сърцето си и да вярваме на интуицията си. Ето какво чака всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".
 
Овен
 
Овните ще са на ръба, около тях ще има много сексуално напрежение и те ще искат да го освободят. Да освободят графика си, да намерят повече време за себе си и да започнат да обичат и ценят себе си. Да обърнат внимание на емоциите си, може би най-накрая ще се излекува от болката и ги чака трансформация.

Телец
 
Те знаят как да съблазнят и очароват всички около себе си сам с един бърз поглед и заради енергията си. Да обърнат повече внимание на хората от социалната си среда през периода. Някой, който ги харесва отдавна, вероятно най-накрая ще признае чувствата си. Време е за промяна и опитване на нещо ново, извън зоната им на комфорт.
 
Близнаци
 
Ще работят до късно вечер през тези няколко седмици. Може да намерят кураж и да поканят колеги или съученици на среща и да си изкарат доста приятно. Да се разсеят малко от работата и да не се отдават напълно на задълженията.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

5

House M.D.

преди 1 месец

Следва да очакват полусекстил с Марс и каре и половина с Венера, а Слънцето да е в опозиция на Луната и в тригон с Нептун.

4

Космонафталин

преди 1 месец

Няма ли пожелания за косми март от Космополитън?

3

Милен Илиев Минков

преди 1 месец

Аз съм трогнат ...

Лъжата, и- страхът , сред- хората,...

Където- няма, дори- вестник,...

Доведоха, до- ИДИЛ,...

И, всйчко- след, разпада- на- СПАРТА ....