Снимка: IStock

Месецът на зодия Риби вече тече. Това е последният знак в зодиака и се счита за най-сложния. И астролозите, и всички останали, смятат представителите на зодия Риби за доста противоречиви личности. Рибите имат куп позитивни качества. Те са интуитивни, чувствителни, креативни и безкористни. Но също така те са мрачни, студени и твърде уязвими. От казаното дотук, вече е ясно, че Рибите са объркващи.

А ето и кои са техните най-озадачаващи и противоречиви черти:

1. Те са уязвими, въпреки че изглеждат корави

Рибите са воден знак и би трябвало да могат да плуват във всякакви води и дори срещу течението, но в същото време те са склонни при най-малката трудност да се крият в своя собствен свят на фантазии и мечти. От една страна те имат гъвкав характер, който се адаптира към различните ситуации в живота им, но в същото време са неспособни да преодоляват по-големите житейски трудности и предизвикателства.

Рибите са от типа хора, които когато се сблъскат с трудности, ги анализират дълго и сериозно, но не се справят с тях като зрели личности. Напротив, именно тогава привидната им твърдост се пропуква. Когато са изправени пред интензивни емоции, Рибите често реагират наивно и/или незряло. Рибите хем могат да усетят кога близките хора около тях са разстроени, но въпреки голямата си интуитивност, те не могат да проявят истинско съчувствие и да предложат подкрепата си. Много хора вярват, че Рибите притежават емпатия, но истината е, че това невинаги е така и те често поставят собствените си нужди на първо място

Вижте още за характера на представителите на зодия Риби в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase