Снимка: Istock

Изпращаме февруари с глътка свеж въздух по отношение на любовните въпроси. Меркурий излиза от ретроградната си фаза, но в рамките на 2-3 дни след нея все още ще се усеща влиянието му. Въпреки това, Венера ще ни помага в любовта. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Без значение какъв е статусът на връзката ви на този етап, ще трябва да направите крачка назад и наистина да размислите върху нея. Дали не давате повече от себе си, отколкото би трябвало? Възможно ли е да привличате към себе си все партньори, които не желаят обвързване? Може би към този етап се нуждаете от почивка и от това да се съсредоточите върху себе си.

Телец

В последната седмица на февруари, Марс се движи през вашия знак и ще бъде под великолепен ъгъл спрямо Плутон. Това ще ви улесни да получите каквото ви се иска. Също така ни очаква и пълнолуние, което ще окаже влияние върху вашия романтичен сектор. Това лунно събитие ще бъде в добра позиция към Уран, което означава, че може да очаквате обрати и изненади.

Близнаци

Венера ще окаже влияние върху вашия любовен живот, а въпросите свързани с него също ще повишат значението си. Нямате нужда от драми и несериозни партньори. Може да се окаже, че някой, който е свързан с работата ви, проявява силен интерес към вас. Помислете добре, преди да направите следващата крачка.

Повече по темта може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase